Rektörden Bir İlk

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcilerini Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlük Binası'nda organize edilen yemekte ağırladı

MUŞ - Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarıyla göz dolduran Tabela üniversitesi olmayacağız düsturuyla yola çıkan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerini Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlük Binası'nda organize edilen yemekte ağırladı.

 

Toplumun değişik kesimlerinden yapılabilecek katkı ve tavsiyelere verdiği önem bağlamında Muş'un pek çok kesimiyle yaptığı yemekli toplantıları sürdüren Rektör Nihat İnanç, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileriyle bir araya geldi. Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar geldiği süreçten kısaca bahseden Rektör İnanç, bu yıl içinde yapılması planlanan projelerden söz etti. "Bu toplantıları düzenlememizin asıl amacı konuklarımızın konuşmaları, dışarıda bizi nasıl gördüklerini anlatmaları, eksiklerimiz varsa paylaşmaları ve daha iyisini hep beraber yapabilmemiz için öneriler getirmeleridir." dedi.

 

Rektör İnanç, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcilerinin üniversiteye ve gerçekleştirdiği faaliyetlere nasıl baktıklarını da dinleme imkânı buldu. Muş'un gelişiminde üniversitenin yaptığı katkılardan memnuniyetlerini ifade eden Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, üniversitenin hızla gelişmesini sağlayan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç'a teşekkür ettiler.
(İnan Sur - İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi