‘Robot Bilim Etkinliği’nde başarılı olan öğrencilere hediye verildi

Batman’da ‘Robot Bilim Etkinliği’nde başarılı olan ortaokul öğrencilerine hediye verildi.

TÜBİTAK ‘Robot Bilim Etkinliğinde başarılı olan Doğankavak Köyü Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Karahanlı, Doğankavak Ortaokul Müdürü Yunus Doğan ve okul öğretmenleri Süleyman Yılmaz ve Burcu Ceyhan ile birlikte Beşiri-Doğankavak Köyü Ortaokulu öğrencilerini makamında konuk eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.  

Çelik, Ankara’da Hacettepe Üniversitesi kampusunda gerçekleşen ve 250 projenin sergilendiği TÜBİTAK ‘Robot Bilim Etkinliği’nde, ‘Teşekkür Eden Çöp Kovası Robotu’ ile ödül alan, Doğankavak Köyü Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

Çelik; "Başarmak güzel bir şey. İnanıyorum ki bu başarınız, akademik derslerinize de yansıyacaktır. Çalışmanın başarıyı, başarının da mutluluğu getirdiğini bu başarınızla bize gösterdiniz. Arkadaşlarınıza ve sizden küçük kardeşlerinize güzel örnek oldunuz. Okul ve eğitim insanı toplumda hedeflediği yere taşır, unutmayınız eğitim hedeflenen başarıya ulaşmak için bir araçtır.” dedi.

Çelik, gerçekleşen ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı