Rusya: 14 asker taşıyan uçakla temasımız kesildi

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki Hmeymim hava üssünden kalkan ve 14 askeri taşıyan bir uçakla irtibat kuramadıklarını açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki Hmeymim hava üssünde kalkan, içinde 14 askerin bulunduğu IL-20 tipi askeri uçakla temasın kesildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Moskova saatiyle 23.00'da Akdeniz'in 35 kilometre açıklarında, 14 asker taşıyan IL-20 uçağıyla bağlantıyı kaybettik." denildi.

Açıklamada, uçağın siyonist israilin Suriye'ye yönelik hava saldırısı düzenlediği ve ordunun da Fransa'ya ait bir fırkateynden füze atıldığını tespit ettiği sırada kaybolduğu ifade edildi.

Bakanlık açıklamasında uçakta bulunan askerlerin durumuyla ilgili bilgilerinin olmadığı vurguladı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı