Sağanak Yağış Diyarbakır'da Hayatı Olumsuz Etkiledi

Diyarbakır'da kısa süreli sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, altyapı yetersizliğini de ortaya çıkardı. Şehirdeki cadde ve sokaklar sular altında kalırken, birçok altgeçitte trafik aksadı.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da saat: 13.30'da başlayan ve yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeni ile tıkanan rögarlardan taşan sular sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

 

Şiddetli yağmur nedeniyle rögarlar taşarken, bazı mahallelerde ise küçük su baskınları yaşandı.

 

Sağanak yağış nedeniyle birçok altgeçitte trafik aksadı. Seyrantepe Köprülü Kavşağı ve Ofis altgeçitlerde biriken sular yüzünden trafik akışı durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğu arasında kalan 112 acil servis ambulanslarının ise ilerlemekte zorluk çektiği görüldü.

 

Altyapı yetersizliğinden şikâyet eden vatandaşların ise, cadde ve sokaklar sular altında kalmasından dolayı orta refüjlerde güçlükle yürüdükleri görüldü. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor