Sağlık Ocağında Hırsızlık

Batman'da hızını alamayan hırsızlar sağlık ocağını soydu.

BATMAN- Yaz mevsimiyle birlikte hırsızlık olaylarındaki artışın dikkat çektiği kentte okullar ve sağlık ocakları da hırsızlık olaylarından nasiplerini alıyor.

 

Edinilen bilgilere göre, Raman Mahallesi'nde bulunan Batman Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin alt kattaki demir korkuluklarını söküp içeri giren hırsızlar 2 LCD televizyon, 1 yazıcı ve 1 steteskop aleti çaldılar. Hırsızlığı sabah işe gelen sağlık ocağı personeli fark etti.

 

Sabah saatlerinde olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerde bulunması nedeniyle geçici olarak hasta kabulü yapılmadı. Basın mensuplarının içeriden görüntü almaları da engellendi.
Olayla ilgili incelemenin devam ettiği bildirildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor