Şahinbey Belediyesinde toplu iş sözleşmesi yapıldı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında süren görüşmeler sonucu 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Şahinbey Belediyesi’nde düzenlenen törende, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp, toplu iş sözleşme protokolünü imzaladı.

Tahamzoğlu, "Şahinbey Belediyemizle Belediye İş Sendikamız arasında bir süredir yapılan görüşmeler olumlu neticelenmiştir. İki tarafta sözleşme üzerinde anlaştık. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu gün de Belediye İş Sendikamızla 3 yıl sürecek toplu sözleşmeyi imzaladık. Verilen zamlar işçilerimize hayırlı olsun. Bundan sonra da Memleketimiz için, Gaziantep için, Şahinbey için el ele gönül gönüle hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı nedeniyle işçileri Çanakkale’ye götüreceklerini ifade eden Tahmazoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Çanakkale’ye işçilerimizi götürmeye karar verdik. İşçilerimiz kendi günlerinde hediye vermek istedik. Çanakkale’de atalarımızın yattığı toprakları ziyaret ederek dualar etsinler istedik. İşçilerimiz de yine uçakla gidip uçakla gelecekler.”diye konuştu.

Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp da toplu sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı