Şanlıurfa Basınında Bugün

Şanlıurfa basınında bugün yer alan haber özetleri.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 17 Temmuz Salı günü yer alan haber özetleri şöyle;

 

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Vali Güvenç, Her Alanda Yatırım Yapıyoruz
Vali Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesine bağlı Ağılmus köyünde yaptırılan Camii, taziye evi ve lojmanın açılışını gerçekleştirdi. Güvenç, burada yaptığı konuşmada, "Her alanda yatırım yapıyoruz" dedi.

 

Yeğenine Çarptı Ölümüne Sebep oldu
Şanlıurfa'da kamyonetiyle geri manevra yapmak isteyen sürücünün, çarptığı çocuk yaşamını yitirdi.

 

İpekyol Gazetesi: 4 Günde 6 Bin Başvuru
Konut sıkıntısının had safhada yaşandığı Şanlıurfa'da Ticaret ve sanayi Odası'nın girişimleri ile TOKİ tarafından kentte yapılması planlanan konutların ön talep formunu doldurmak isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

 

Devletten 12 Bin Kişiye İş Müjdesi
Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı yeni teşvik sistemi meyvelerini vermeye başladı. Müjdeli haber bakan Zafer Çağlayan'dan geldi.

 

Yeniurfa Gazetesi: Soluğu Camilerde Alıyorlar
Okulların tatil olmasıyla birlikte Şanlıurfalı çocuklar her yıl olduğu gibi bu yıl da soluğu Kur'an Kurslarında aldı.

 

Suriyeli 2 Asker, Akçakale İlçesine Geldi
Emniyetten alınan bilgiye göre, ülkelerindeki çatışmalardan kaçan ve Suriye'de asker olduklarını belirten Mahmut Abdurrahman ile Mehmet Talal, Akçakale sınırında devriye görevi yapan güvenlik güçlerine sığındı. (Ali Durmaz - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!