Savunma Bakanlığından 100 bin TL ödüllü yarışma

Savunma Bakanlığı, 100 bin TL ödüllü insansız ve otonom kara araçları tasarım yarışması düzenliyor.

Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen insansız ve otonom kara araçları tasarım yarışması için başvurular alınmaya devam ediyor.

Bakanlığın twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Hayallerinizi ve becerilerinizi ortaya koyabileceğiniz insansız ve otonom kara araçları tasarım yarışması 'Roboik' sizi bekliyor." denildi.

4 Ağustos'ta alınmaya başlanan başvurular, 15 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Serbest çizim kategorisinde 30 bin TL, 3B model tasarım kategorisinde ise 100 bin TL'lik ödül verilecek.

Katılımcıların, 15 Kasım'da özgün tasarımlarını http://roboik.ssm.gov.tr/ adresinden uygun formatta sisteme yüklemeleri gerekiyor.

Jüri değerlendirmeleri sonucunda yarışmada dereceye giren tasarım ve katılımcılar 30 Kasım 2017 tarihinde ilan edilecek. Yarışma neticesinde ödül almaya hak kazanan tasarımcılara ise 12 Aralık'ta ödülleri takdim edilecek.

İLKHA


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti