Servisçilere trafik bilgilendirme toplantısı

Gaziantep Valiliğinde, okul servis araçlarının denetimi ve alınması gereken tedbirlere ilişkin toplantı düzenlendi.

Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uyumaz Başkanlığında düzenlenen toplantıda, kentteki okul servis araçlarının denetimi ve alınması gereken tedbirler ve servis sürücülerinin uyması gereken kurallar anlatıldı.

Toplantıya, kurum yetkilileri, Servisçiler Odası Başkanı, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğrenci temsilcileri ve okul servis araç sürücüleri katıldı.

Toplantıda yapılan değerlendirmelerde, emniyet kemeri kullanımının artırılması, servis araçlarında rehber öğretmen bulundurulması, öğrenci velilerinin çocuklarını takip edebilmeleri için SMS ile bilgilendirilmesi, araçlara GPRS ve kamera takılması, kış aylarında servis araçlarına kış lastiği kullanımın mecburi hale getirilmesi, “Okul Servis Araçları Denetim Ekibi” oluşturularak eğitim ve denetim faaliyetlerinin hızlandırılması, denetimlerin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Zabıta Daire Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerince yapılmasına karar verildi. (İLKHA) 




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Gaziantep'te kenevir ekimi yapan 9 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te hijyen ihlali tespit edilen fırına 7 gün kapatma cezası
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan markete 3 günlük kapatma cezası
Gaziantep’te FETÖ hükümlüsü yakalandı