SGK ödemeleri uzatıldı

SGK, son ödeme günü 30 Haziran olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 3 Temmuz'a kadar uzatıldığını bildirdi.

SGK'dan yapılan açıklamada, son ödeme günü 30 Haziran olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 3 Temmuz'a kadar uzatıldığı, bu tarihe kadar yapılacak ödemelerin yasal süresi içinde yapılmış sayılacağı bildirildi.

Tahsilat işlemlerinin uzatılmasının sebebine de değinilen açıklamada, 30 Haziran günü prim tahsilat anlaşması olan bankaların kurumun tahsilat sistemleriyle iletişiminde yaşadığı yoğunluktan dolayı teknik problemler yaşandığı ve prim ve diğer tahsilatlarda aksaklıklar yaşandığı için sürenin uzatıldığı belirtildi.  (İLKHA)
 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Eski Tunceli Valisi Sonel, Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan okulların tatil edilmesi çağrısı