Sıcaklar ilçe otogarını da vurdu

Batman'da aşırı sıcaklar ilçe otogarını da vurdu. İlçe otogarındaki şoförler, işlerinin yüzde 50 düştüğünü ifade ediyorlar.

BATMAN - Batman'da aşırı sıcaklar nedeniyle birçok esnaf satışlardan şikâyet ederken bir başka şikâyette Batman ilçe otogarı şoförlerinden geldi.


İlçe otogarı şoförlerinden Sabri Akyüz, havaların sıcak olmasının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirterek, "Gidiş geliş seferlerimiz araçların benzin parasını bile çıkartmıyor. Aşırı sıcaklık ve bu aşırı sıcaklığın üstüne bir de oruç gelince iş oranında yüzde 75 oranında düşüş oldu. Tabi bizi etkileyen oruç değil sıcaklıktır. Bazı araçlarımız yolcu olmadığı halde hareket etme zorunda kalıyor ve bu da bizi etkiliyor" dedi.


Bir başka şoför Maruf Akbulut ise, "Bundan bir ay öncesine kadar yolcu sayımız 10 ile 15 arası iken bugün yolcu sayımız 2 ile 3 arası değişmektedir. Önceki aylarda araçlarımız 25 dakika da bir hareket ederken bugün araçlar saatte bir hareket ediyor. Aşırı sıcaklıklar olmadan önce şehir dışına çıkan araç sayımız 28 iken yarı yarıya 14'e kadar düştü. İşlerimiz Ramazan ile birlikte gelen sıcaklıkta düşüş yaşandı.


Ramazan'dan sonra inşallah işlerimiz canlanır" diye konuştu. (Cevher Ekinci/Vedat Aydın-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı