Sigortacılık Haftası Kutlandı

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi 'Sigorta Haftası'nı kutladı.

VAN- Bugün yapılan kutlama programında, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigorta Acenteleri Temsilcisi Hacı Tugay ve Meslek Komitesi üyeleri ilk olarak, dün gerçekleşen bina yıkımı esnasında işyeri zarar gören sigorta acentesi üyeyi ziyaret etti.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigorta Acenteleri Temsilcisi Hacı Tugay ve beraberindekiler Cumhuriyet Caddesi'nde Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından hazırlanan tanıtım broşürleri ile "Ağzınızın Tadı Kaçmasın " sloganlı şekerler Cumhuriyet Caddesinde dağıtıldı. Vatandaşlara dağıtılan broşürler hakkında bilgi veren sigortacılar, oldukça ilgi gördü.

 

VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Tugay, bu yıl 27 Mayıs ile 3 Haziran tarihlerinde kutlanan Sigorta Haftası kapsamında halkın bilinçlendirilmesini hedeflediklerini belirterek "Sigortacılık günümüzde önemli bir sektör haline gelmiştir. Özellikle ilimizde yaşanan ağır deprem felaketlerinden sonra halkımızda sigorta olgusu daha önemli bir boyut kazanmıştır. Son yapılan yasal değişikliklerle sigortacılık çok önemli bir sektör haline gelmiştir. Sigorta acenteleri odamız bünyesinde faaliyet gösterirken, tüm tescil işlemleri bizim organizasyonumuzda yürütülmektedir. VATSO olarak bu önemli sektörün "Sigorta Haftası" kutlamaları kapsamında bizde üyelerimize yönelik bilgilendirme seminerleri yapacağız. Amacımız, sigortacılığı kamuoyuna daha iyi anlatmak ve halkımızı bu konuda bilgilendirmek" dedi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!