Siirt Baro Başkanı Cemal Acar Bylock'tan tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Siirt Baro Başkanı Cemal Acar, örgütün yazışma yazılımı olan Bylock’u kullandığı gerekçesiyle tutuklandı.

Siirt'te FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Siirt Baro Başkanı Cemal Acar, örgütün yazışma yazılımı olan Bylock’u kullandığı gerekçesiyle tutuklandı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, örgütün Siirt Adliyesi ve E Tipi Cezaevi yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Baro Başkanı Cemal Acar, emniyetteki işlemleri ardından savcılığa sevk edildi.

Emniyette susma hakkını kullandığı ve ardından savcılıkça tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Acar, mahkemece yapılan sorgucu sonucu tutuklandı.

Acar’ın, FETÖ’ye mepsup kişilerin kullandığı özel haberleşme yazılımı olan Bylock’u kullandığı tespit edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam