Siirt belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımına devam ediyor

​Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine günlük sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

Günlük 150 aileye yemek dağıtımı gerçekleştirildiğini belirten Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü şu açıklamada bulundu:

“Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla ihtiyaç sahibi aileleri düzenli olarak tespit eden, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, ailelerimizin sosyal durumlarına göre günlük sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.”

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal tesislerinde aşçılar tarafından hijyen ve temizlik standartlarına uygun hazırlanan yemekler, görevliler tarafından aileler ziyaret edilerek, yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Haftanın 5 gününde 150 aileye yemek hizmeti veriliyor.

Yemek hizmeti alan vatandaşlar hastalık ya da yaşlılık nedeniyle yemek yapamayacak durumda olduklarını belirterek, her gün evlerine kadar yemeklerini getiren belediye çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam