Siirt Belediyesince Hamiyet Merkezi kuruldu

​Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezinde yetim çocuklar ve ailelerine yönelik çeşitli aktiviteler sunulacak.

Kurulan Hamiyet Merkezinde annelere, değerler eğitiminin yanı sıra okuma-yazma eğitimin verileceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci “Amacımız, sosyal belediyecilik kapsamında, yetim çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve imkanlar dahilinde ihtiyaçlarını karşılamak olacak.” dedi.

Yetim çocuklara, akademik destek programları sunulacağını belirten Özekinci, “Merkezlerimizde; resim, müzik ve satranç kurslarıyla çocukların yetenekleri ortaya çıkarılacak. Anneyle çocuklara yönelik “Ufuk Turları” kapsamında motivasyon artırıcı, gezi ve piknikler düzenlenecek, özgüven gelişimi desteklenecek.” ifadelerini kullandı.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam