Siirt'te atıl durumdaki hastanede bir ay içinde onuncu yangın

Siirt'te, iflas etmesi nedeniyle uzun bir süre önce kaderine terk edilen özel hastanede çıkan yangınların ardı arkası kesilmiyor.

Siirt'te yaklaşık 3 yıl önce iflas ettiği içi kapanan ve atıl durumda bırakılan Özel Asema Hastanesi hırsızlar tarafından yağmalanması yetmiyormuş gibi şimdi de art arda çıkan yangınların önü bir türlü kesilemiyor.

Siirt Merkez Bahçelievler Mahallesi Arif Yaşar Caddesi’nde bulunan ve yaklaşık 3 yıl önce iflas ettiği için kapanan ve atıl durumda bırakılan özel hastane, bir ay içerisinde yaklaşık 10 defa yangına maruz kaldı.

İtfaiye: Yangın kasıtlı çıkarılıyor

Siirt İtfaiyesi yetkilileri İLKHA'ya yaptıkları açıklamada, bir ay içesinde söz konusu hastanede defalarca yangın çıktığını ve ekiplerin yangına müdahale ettiğini belirtti.

Yangının herhangi bir elektrik kontağı veya teknik arıza nedeniyle çıkmadığına dikkat çeken yetkililer, "Hastanede bulunan yataklar ve hurda malzemeler alev almış. Belli ki birileri hastanede kasıtlı bir şekilde yangın çıkarıyor." diye belirtti.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Siirt’te 300 kilo fıstık çalan hırsızlar yakalandı
Siirt Havalimanı 250 bin yolcu kapasiteli oldu: Siirt demir yoluyla ulusal ağa bağlanacak
Çocuklarıyla başladı, şimdi torunlarıyla fıstık topluyor: 45 yıllık hasat hikâyesi
Siirt’te 180 bin liralık altın bileziklerin kaybolduğu olay kameralarla aydınlatıldı
Siirt’te toplu taşıma ücretlerine zam