Siirt'te gümrük kaçağı sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi

​Siirt’te şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 7 bin 500 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigarası ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bir araçta yaptığı aramada 7 bin 500 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi.

Konuyla alakalı 3 şüpheli yakalandı.

Öte yandan Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 104,28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Açıklamada, Veysel Karani Uygulama Noktasında durdurulan 34... plaka sayılı araçta yapılan aramada 104,28 gr yaklaşık 500 kişiyi zehirleyecek miktarda metamfetamin maddesi ele geçirildiği ifade edildi.

Araçta bulunan E.M, M.A, E.A M.K ve S.A isimli şahısların gözaltına alındığı kaydedildi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı