Siirt’te kar nedeniyle 250 köy okulu tatil edildi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Pervari, Şirvan ve Eruh'ta aşırı yağış nedeniyle 250 köy okulu tatil edildi.

Siirt ve çevresinde dün gece başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pervari, Şirvan ve Eruh'ta aşırı yağış nedeniyle 250 köy okulunu tatil etti.

Pervari, Şirvan ile Eruh İlçesi'nde dün akşam başlayan ve hala devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, yaklaşık 250 köy okulunda eğitim yapılamadı. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, öğrencilerin bu durumdan olumsuz etkilenmemeleri adına böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Kar yağışından dolayı Siirt'te 250'in üzerinde köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu aktaran Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan ise “Eruh Şirvan ve Pervari ilçe kırsalının ağırlıklı olduğu köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.” dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Fiyatlar 400 lirayı bulabilir
Siirt’te selin ağır bilançosu: Tarım ve hayvancılık zarar gördü
Siirt'te sel sonrası hasar tespit çalışmaları başlatıldı
Siirt Valiliğinden yaşanan sele ilişkin açıklama
Siirt'te selin yaraları sarılıyor: Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor