Siirt’te Mavi Marmara Şehidi anısına iftar yemeği verildi

İHH Siirt Şubesi tarafından Mavi Marmara Şehidi İbrahim Bilgen anısına iftar yemeği verildi.

İnsanı Yardım Vakfı(İHH) Siirt Şubesi tarafından düzenlenen Mavi Marmara şehidi İbrahim Bilgen anısına iftar yemeği verildi.

Naci Kutlu parkında verilen iftar yemeğine Vali Mustafa tutulmaz, İl Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman, Şehit İbrahim Bilgen’in ailesi, STK Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş Katıldı.

İftar yemeğine katılanlara kısa bir konuşma yapan İHH Siirt Şube Başkanı Metin Yardım, “Şehitlerimizi unutmamamız gerekir.  Bizler de şehidimiz İbrahim Bilgen’e bir vefa borcu olarak anısına iftar yemeği veriyoruz. Davetimize icabet eden halkımıza teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin bize bıraktığı mirası iftiharla almış bulunmaktayız. Allah’ın izniyle onların yolunu sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. 

İftar yemeğinden sonra İl Müftüsü Faruk Arvas yaptığı  duada, İslam coğrafyasında cereyan eden işgal ve katliamların son bulması ve Müslümanların birlik olması için bu mübarek ayda bol bol dua edilmesi tavsiyesinde bulundu. (Muhammed Dayan- İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı