Silah ile vurulan kadının babası ve 4 yakını gözaltına alındı

Gaziantep'te bir süre önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşini terk ederek babasının evine gelen ve dün başından silahla vurularak hayatını kaybeden kadının babası ve 4 yakını gözaltına alındı.

Olay, merkez Şehitkamil ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Maaşkuyu Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddialara göre, 2 çocuk annesi F. Y. (26) bir süre önce şiddet gördüğünü ileri sürdüğü eşini terk edip babası H. T'nin evine geldi. F.Y. ile babası H.T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma esnasında F.Y. silahla başından vurularak ağır yaralandı. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan F.Y, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba H.T. ve isimleri öğrenilemeyen 4 yakını, polis tarafından gözaltına alınırken F.Y’nin cenazesi ise otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Otopsi işlemleri tamamlanan F.Y’nin cenazesi yakınlarına teslim edildi.

F.Y'nin yarın defnedileceği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi