Silahlı saldırıya uğrayan şahıs vefat etti

Gaziantep'te husumetli olduğu ileri sürülen arkadaşları tarafından silahla kalbinden vurulan Ömer Faruk Canbay, vefat etti.

Olay, Şahinbey ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Faruk Canbay (26) ile husumetli olduğu arkadaşları arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası isimleri öğrenilemeyen 5 kişi, evinin önüne geldikleri Canbay ile yeniden tartıştı.

Kısa sürede büyüyen tartışma esnasında sopalarla darbedilen ve daha sonra silahla kalbinden vurulan Canbay, kanlar içinde yere düştü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri Canbay'ın vefat ettiğini belirledi. Canbay'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma kapsamında şu ana kadar ismi açıklanmayan 3 kişi gözaltına alındı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı