Sınıra askeri sevkiyat sürüyor

​TSK’nın Afrin’de başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı'na takviye amaçlı sınır birliklerine tanklar gönderildi.

Suriye’nin Afrin bölgesinde, PKK/PYD’ye yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekâtı'nın ikinci gününde savaş uçakları belirlenen hedefleri vururken, ÖSO ve TSK kara kuvvetleri unsurları belirlenen noktalara ilerlemeye başladı.

Bununla birlikte sınırdaki askeri birliklerde güçlendiriyor. Suriye sınırındaki askeri birliklere takviye olarak çeşitli birliklerden gönderilen yaklaşık 20 tank yüklü zırhlı askeri araçlar, Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinden geçerek Suriye sınır hattı istikametine doğru hareket etti.

Güvenlik önlemleri altında götürülen askeri araçların, Suriye sınırındaki askeri birliklere takviye amaçlı gönderildiği ve buralarda konuşlandırılacağı öğrenildi. 

İLKHA










 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti