SİSKİ ’den su arızası ile ilgili açıklama

​SİSKİ Müdürlüğü, Siirt merkez, ilçe ve beldelerine su akışının sağladığı Hizan içme suyu hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için çalışma başlattığını duyurdu.

Siirt merkez olmak üzere Kurtalan, Tillo, Baykan ilçeleri ile Gökçebağ, Kayabağlar ve Atabağı Beldelerinin içme suyunu karşıladığı Hizan içme suyu hattında arıza meydana geldi.

Arıza ile ilgili SİSKİ Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekipleri arızayı gidermek çalışma başlattığını belirtildi.

İçme suyu hattında meydana gelen arızanın bitme aşamasına geldiğini belirtilen açıklamada, "İlimizin yanı sıra Kurtalan, Tillo ilçeleri ile Gökçebağ, Kayabağlar ve Atabağı beldelerinin içme suyunu karşıladığı Hizan İçme suyu boru hattında arıza meydana geldi. İki gündür Belediyemiz iş makineleri ve personelimiz ile yoğun bir çalışmayla hizan hattında meydana gelen arıza, bir noktada giderildikten sonra hatta su verme aşamasına geldik." denildi.

Açıklamanın devamında, bugün geç saatlere kadar arızanın giderileceği ve il merkezi, ilçe ve beldelere su verilme işlemine başlayacağı kaydedildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Fiyatlar 400 lirayı bulabilir
Siirt’te selin ağır bilançosu: Tarım ve hayvancılık zarar gördü
Siirt'te sel sonrası hasar tespit çalışmaları başlatıldı
Siirt Valiliğinden yaşanan sele ilişkin açıklama
Siirt'te selin yaraları sarılıyor: Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor