Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

​Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

Olay, Şehitkamil ilçesi Göllüce Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendilerine ait olan evde ismi öğrenilemeyen oğullarıyla yaşayan Ayşe (73) ve Cuma Akpınar (79) çifti, dün gece sobayı yakarak uyudu.

Yaşlı çift sabah uyanmayınca anne ve babasını kontrol etmek için odaya girdi. Anne ve babasını yerde hareketsiz yatarken gören çiftin oğlu, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı çiftin, sobadan sızan gazdan hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yaşlı çiftin cenazeleri otopsi işlemeleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan yaşlı çiftin cenazeleri, yapılan otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığında ailesi ve yakınları tarafından toprağa verildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi