Müslüman olduğu için fethulvahşet tarafından 1998 de kaçırılarak vahşice katledilen Cevzet Sosyal için sosyal medyada çağrıda bulunuldu.
Cevzet Soysal'in oğlu Mücahit Soysal tarafından açılan twitter hesabında; "@MucahidSoysal
Paralelin Jitemi tarafından 1998 yılında kaçırılan ve boynu kırılarak katledilen Cevzet Soysal'ın oğlu..." önbilgisi yeraldı.
#CevzetSoysalCinayetineSessizKalma tagıyla Müslümanlardan destek bekleyen Soysal, eklemiş olduğu twitlerde;
Tüm müslüman kardeşlerimizden babam CevzetSoysal'ı katledenlere ve mensubu oldukları zihniyete karşı sürekli tepki göstermelerini istiyoruz.
Devletin imkanlarından faydalanarak cinayetler işleyenlerin kirli yüzlerinin ortaya çıkarılması adına #CevzetSoysalCinayetineSessizKalma-yın
Ey müslüman kardeşlerim! #ParalelinJitemi tarafından vahşice katledilen #CevzetSoysalCinayetineSessizKalma-yalım! Tepkimizi dile getirelim!
Yetkililerden bir an evvel Beşiri kırsalında kazı çalışmaları başlatmalarını ve babamızın nereye gömüldüğünü ortaya çıkarmalarını istiyoruz.
Babam #CevzetSoysal ın bir an önce bulunması için tüm dava arkadaşlarımdan destek bekliyorum #CevzetSoysalCinayetineSessizKalma çağrısında bulundu.
Hürseda Haber