Suriye'den atılan mermi Gaziantep'te küçük kız çocuğuna isabet etti

Suriye'nin Cerablus kentinden atılan mermi, Gaziantep'te bir kız çocuğuna isabet etti.

Suriye’nin Cerablus kentinden atıldığı belirtilen bir mermi Gaziantep’in Karkamış ilçesinde, küçük bir kız çocuğunu yaralandı.

Olay, Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan Karkamış ilçesi Etiler Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen küçük bir kız çocuğu annesi ile birlikte bir pastanenin önünden geçerken bir anda sol kolunu tutarak ağlamaya başladı.

Küçük kızın ağlaması üzerine çocuğun yanına yaklaşan annesi kızının kolunun kanadığını fark etti.

Çevredeki vatandaşların yerde mermi çekirdeği görmesi üzerine küçük kız çocuğu, özel bir araçla Nizip Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan küçük kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, ilçe sakinleri, son günlerde Suriye’nin Cerablus kenti tarafından atılan mermilerin evlerine ve işyerlerine isabet ettiğini ve düşen mermilerden dolayı da tedirgin olduklarını belirttiler.

Vatandaşlar, can güveliklerinin olmadığını belirterek yetkililerden konuyla ilgili önlem alınmasını istediler.

Suriye’nin Cerablus kenti tarafından atılan merminin küçük kız çocuğuna isabet etme anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı