Tartıştığı komşusu tarafından sokakta bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde tartıştığı komşusu tarafından bıçaklanan mali müşavir, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde ilçenin Saha Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir yağ fabrikasında mali müşavir olarak çalışan Ömer Bozkurt (40), fabrika çıkışında komşusu Y.E ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Y.E. üzerindeki bıçakla Bozkurt'u ağır yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Nizip devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bozkurt, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Y.E. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi