THY: İran'dan sonra Çin'e yapılan seferler de iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), Çin'e düzenlenecek seferlerin 29 Şubat tarihine kadar, İran'da ise Tahran uçuşları hariç ülkedeki tüm noktalara olan seferlerin 10 Mart'a kadar iptal edildiğini duyurdu.

THY'nin resmî sitesinden yapılan açıklamada, yeni tip Corona virüs (Covid-19) kaynaklı seyahat kısıtlamalarına dair açıklamalar paylaşıldı.

Açıklamada, "Ana kara Çin'e düzenlediğimiz seferlerimiz 29 Şubat 2020 tarihine kadar durdurulmuştur. İran seferlerimiz Tahran'a düzenlediğimiz uçuşlarımız hariç bu ülkedeki tüm uçuş noktalarımıza olan seferlerimiz 10 Mart 2020 tarihine kadar iptal edilmiştir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Türkiye'ye Afrika sıcak hava dalgası geliyor
Kış lastiği yazın neden kullanılmamalı?
82 yerleşim yerinin yolu kapandı
Meteoroloji 42 il için sarı kodlu uyarı yayımladı
Benzin ve motorine zam geldi