THY'den seyahat sınırlamalarına ilişkin açıklama

Türk Hava Yolları (THY) tüm yurt dışı yolcu seferlerini durdurduğunu açıkladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni tip Coronavirus (Covid-19) ile mücadele kapsamında aldıkları yeni tedbirlere ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Ekşi, "Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur. İç hat seferlerimiz Cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır." dedi.

5 ülke hariç tutuldu

THY’nin resmi internet sitesinden yapılan kbaşka bir açıklamada, ise "Yeni korona virüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle bazı ülkelere gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda değişiklikler meydana gelmiştir. 27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla Şikago, Washington, Hong Kong, Moskova ve Addis Ababa dışındaki tüm dış hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulacaktır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Doğu ve Güneydoğu'da kuvvetli yağış uyarısı
2025’te evlilikler azaldı, boşanmalar arttı