Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu üyeleri seçildi

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kuruluna üye seçimi yapılmasına dair karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kuruluna üye seçimi yapılmasına yönelik karar yayımlandı.

Bakanlar Kurulunun kararına göre, Mehmet Emin Genç, Mehmet Altuntaş, Süleyman Arslan, Safet Balın, Hıdır Yıldırım, Cemil Kılıç, Can Esen ve Prof. Dr. Halil Kalabalık kurula üye olarak seçildi.

Ayrıca, 6701 sayılı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunun 10'uncu maddesi gereğince Dilek Ertürk, Harun Mertoğlu ve Mesut Kınalı'nın üye olarak seçimi kararlaştırıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!