Ulaştırma Bakanlığına bağlı daire başkanlığı ve şube müdürlükleri kuruldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü bünyesinde 2 adet daire başkanlığı ve 10 adet şube müdürlüğü kuruldu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının merkez teşkilatında düzenleme yapılması hakkındaki ekli Bakanlar Kurulu kararının yürürlüğe konulmasına dair karar yayımlandı.

Buna göre; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü bünyesinde 2 adet daire başkanlığı ve 10 adet şube müdürlüğü kuruldu.

Bakanlık bünyesindeki; Deniz Ticareti Genel Müdürlüğüne bağlı bir adet daire başkanlığı ve 2 adet şu müdürlüğü, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne bağlı bir adet daire başkanlığı ve 2 adet şube müdürlüğü, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne bağlı bir adet daire başkanlığı ve bir adet şube müdürlüğü Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğüne bağlandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti