Umre Yolcularına Seminer Düzenlendi

Batman İl Müftülüğü, umreye gidecek yolcuları bilgilendirmek amacıyla bir seminer düzenledi.

BATMAN - Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umre organizasyonunda bu yıl Batman'dan 2. turda umreye gidecek olan adayların umre yolculuğu öncesi son bilgilendirme semineri İl Müftüsü Hasan Çağlar tarafından verildi.

Batman İl Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen seminerde umrecilere, ulaşım, ikamet ve umre yolculuğu ile ilgili bilgiler ve umre ibadetinin ifası ile ilgili konular uygulamalı olarak anlatıldı.

Batman'dan 08 Mart Perşembe günü hareket edecek olan kafile, aynı gün saat 18.30'da Diyarbakır'dan Cidde'ye hareket edecek. Kafile Umre yolculukları mart ayının 28'inde Medine'den Diyarbakır'a yapılacak olan yolculukla sonlan bulacak. (Masum Günaydın-İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi