Umut Kapısından 107 aileye yardım

İzmir'de muhtaçlara umut olan Umut Kapısı Gıda Bankası, Mart ayında 107 aileye yardım ulaştırdı.

İZMİR – İzmir’de gıda bankacılığı alanında faaliyet yürüten Umut Kapısı Gıda Bankası, her ay düzenli olarak sürdürdüğü yardımlarını Mart ayında da devam ettirdi. İzmir merkez, Menemen ve Aliağa’da toplam 107 aileye yardım ulaştıran Umut Kapısı Gıda Bankası, fakir ve yoksulların bir nebze de olsa sevinmesine vesile oldu.

 

 

Mart ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Umut Kapısı Gıda Bankası, Mart ayı içerisinde 69 aileye 50 TL’lik paketlerden oluşan gıda paketi yardımı, 20 aileye et yardımı, 15 aileye halı yardımı ve  3 aileye ise para yardımında bulduğunu kaydetti.

 

 

İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Hacı Şani; her gün onlarca kişinin derneklerine yardım talebi başvurusunda bulunduğunu ancak ellerindeki imkansızlıklardan dolayı birçok kişiye yardım ulaştıramadıklarını belirtti.

 

 

Zengin ile fakir arasında hayır köprüsü vazifesi görmeye çalıştıklarını ifade eden Şani, fakir ve muhtaçlara yardım ulaştırabilmeleri için zengin hayırseverlerden destek istedi.

 

 

Türkiye genelinde yardım çalışmalarını yürüten Umut Kervanı Yardım Platformuna da üye olan İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası, İzmir’de her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor. (İlyas Yıldız – İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dernek Faaliyetleri Haberleri

Umut Kervanı 2023 yılında 105 milyon liradan fazla yardım ulaştırdı
Avrupa Yetim Eli'nden dünyanın en yoksul ülkesinde nakdi yardım
Yetimler Vakfı’ndan hayırseverlere çağrı
Allah rızası için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz
Yetimlerle dayanışma gecesi düzenleyecek