Usulsüz dinlemelere ilişkin 3 emniyetçi daha tutuklandı

Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliği’nin verdiği kararla, emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında 3 emniyetçi daha tutuklandı.

Usulsüz dinlemelere ilişkin Ankara’da düzenlenen emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında, istihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

İstihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz ile emniyet mensupları Mustafa Çelik, Osman Gülbel ve Hakan Kirpi’nin, Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliğinde ifadeleri alındı. Osman Gülbel adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 3 emniyetçinin ise tutuklanmalarına karar verildi.

Şüphelilerin tutuklanma gerekçesinin ise "resmi belgede sahtecilik" olduğu bildirildi. Öte yandan operasyon kapsamında tutuklananların sayısı da 9 çıkmış oldu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti