Uyuşturucu operasyonunda 42 zanlı tutuklandı

Gaziantep’te “torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 254 şüpheliden 42’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda 254 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise yaklaşık bir kilogram sentetik uyuşturucu, yaklaşık bir kilogram uyuşturucu madde ve esrar, 476 adet uyuşturucu hap, 13 kök Hint keneviri ve 6 adet hassas terazinin ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edildiği ve mahkemeye çıkarılan 254 şüpheliden 42’sinin tutuklandığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı