Üzerinde İbranice yazılar bulunan piton yılanı derisi ele geçirildi

Gaziantep'te bir bağ evine düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen üzerinde İbranice yazılar ve figürlerin yer aldığı piton yılanı derisi ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, merkez Şehitkamil ilçesi Bilek (Güreniz) Mahallesinde bir bağ evine operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda bağ evinde yapılan aramada, üzeri işlenmiş eski bir kutu içerisinde piton yılanı derisi bulunduğu ve üzerinde İbranice yazılar ile figürler bulunan 340 santim uzunluğundaki piton yılanı derisinin ele geçirildiği bildirildi.

Derinin incelenmek üzere Müze Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirtilen açıklamada, gözaltına alınan M.K. ve M.E’nin ise sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldüğü ifade edildi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Yüzlerce çocuk Millet Camii'nde buluştu
Gaziantep'te seyir halindeki tır ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Gaziantep'te bir kamyonette 89 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep'te plakasını kapatan sürücüye 140 bin lira ceza
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan işletme mühürlendi