Van'da 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' Kursu

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürlüğü ve Avrupa Birliği Van İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ortaklaşa 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' verecek.

VAN - VATSO, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla ABİGEM ve KOSGEB Müdürlüğü ile birlikte uygulamalı girişimcilik kursu açıyor. 02-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kursun 2 grup halinde verilecek. Toplam 72 saatlik, eğitimi alanında uzman 2 eğitimci tarafından verileceği kaydedildi.

Kurs adaylarının nüfus cüzdanı ile birlikte VATSO muamelat memuruna başvurmaları gerektiği, eğitimlerin 09.00 ile 18.00 saatleri arasında VATSO hizmet binasının Tuşba Salonu'nda verileceği ifade edildi.

Ayrıca verilecek olan eğitimlerin sonunda kursiyerlere katılım belgesi verileceği, iş fikri olanların kendilerine verilen bu belge ile KOSGEB'in girişimciler için verdiği hibe kredilerinden istifade etme imkanı bulacakları vurgulandı. (Fırat Arslan-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti