Yankesicilik yapan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te mağaza ve marketlerde alışveriş yapanların cep telefonlarını yankesicilik yaparak çalan ve güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlenerek gözaltına alınan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentteki mağaza ve marketlerde alışveriş yapanların cep telefonlarını yankesicilik yaparak çalan şüpheli ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında mağazaların ve bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarının inceleyen polisin, bir şüphelinin kimliği belirlediği belirtilen açıklamada, 3 yankesicilik olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. 




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi