Yayalara yol vermeyen sürücülere para cezası verildi

Gaziantep'te yayalara yol vermediği ve kırmızı ışık kuralına uymadıkları gerekçesiyle 44 sürücü ile 14 yayaya para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehir merkezi ve şehirlerarası yollarda trafik uygulamalarının yapıldığı belirtildi.

Uygulamalarda, 825 aracın denetlendiği, çok sayıda araç ve sürücüsüne de cezai işlem uygulandığı, 44 sürücüye yaya geçidinde yayalara yol vermediği, 14 yayaya da kırmızı ışık kuralına uymadıkları ve kural ihlali yaptıkları gerekçesiyle para cezası verildiği bildirildi.

7 sürücüye cep telefonu ile görüşmekten, 5 sürücüye fenni muayene yaptırmamaktan ve 5 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden ceza verildiği uygulamalarda, 10 araçta trafikten men edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi