Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük AK Parti- Cemaat çatışmasına dönük cemaatin iki yeni operasyon hazırlığı içinde olduğunu iddia etti.
Küçük, İzmir'deki casusluk davasına AK Parti'ye yakın bazı isimlerin de dahil edileceğini, İstanbul'da da yeni bir dava için düğmeye basıldığını yazdı.
Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük'ün "Dikkat! İki yeni operasyona hazırlanıyorlar" başlıklı (30 Aralık 2013) yazısının ilgili kısmı şöyle:
Kökü dışarıya dayanan bu yapı bugünlerde iki yeni operasyon üzerinde çalışıyor. Birinci çalışmaları iddialara göre İzmir'de yürüyen casusluk davası üzerinden olacak. İzmir'de KOM Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu görevden alındı ama casusluk davasına demokrat, sivil birçok isim de dahil edilmiş. Alt kadroların da hazırlık içerisinde olduğu iddia ediliyor. Yeni yılda Ocak ayında düğmeye basılacağı ve AK Parti'ye yakın bazı isimlerin de bu listede olduğu ve gözaltına alınacağı söyleniyor. Suçlu olanı kimse koruyamaz ama kurunun yanında yaşın da yanması kimseyi memnun etmez.
İkinci plan ise İstanbul'da. İddialara göre 31 Aralık akşamı nöbetçi hakim listesi yapılmış. Rutin bir uygulama yani. Bu liste söylenenlere göre önemli bir operasyonun habercisi olabilirmiş. Bekleyip göreceğiz.
Yazının tamamını okumak için yenisafak.com.tr/yazarlar/CemKucuk/dikkat-iki-yeni-operasyona-hazirlaniyorlar/45460
Yeni Şafak yazarı: Dikkat! İki yeni operasyona hazırlanıyorlar
Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük AK Parti- Cemaat çatışmasına dönük cemaatin iki yeni operasyon hazırlığı içinde olduğunu iddia etti.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!