Yılanın ısırdığı bayan ölümden döndü

Batman'ın Kozluk (Hazo) ilçesinde çöp dökmeye giderken ayağını yılan sokan bayan, yapılan müdahaleyle ölümden döndü.

BATMAN -  Kozluk (Hazo) ilçesinde havaların sıcaklığıyla birlikte ortaya çıkan zehirli yılanlar çevrelerine korku saçmaya devam ediyor.

 

Edinilen bilgilere göre, çöp dökmeye giden ve adının Esma Doyar olduğu öğrenilen bir bayanın ayağını yılan soktu.

 

Esma’nın yakın akrabaları tarafından Kozluk Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve hastanede yılan sokulmasına karşı etkili bir ilacın bulunmadığı öğrenildi. Bunun üzerine Batman Devlet Hastanesine sevk edilen Doyar’ın ölümden döndüğü ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Hastaneden alınan bilgilere göre, kısa zamanda ameliyata alınan Doyar’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

 

Hastanede yılan zehrine karşı ilacın bulunmamasının bir eksiklik olduğunu söyleyen hasta yakınları, bu konuda tepkilerinin dile getirdiler.   (M. Said Aksoy - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da su kuyusuna düşen vatandaş kurtarıldı
Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti