Gaziantep'te yolun karşısına geçerken 2 otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolun karşısına geçmeye çalışırken 2 otomobilin çarptığı Taner Erol (18), hayatını kaybetti.

Kaza, Şehitkamil ilçesi Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Oto tamir ustası babasının yanında çalışan ve Nurdağı ilçesinden Organize Sanayi Bölgesindeki bir iş yerine oto parçası getiren Taner Erol’a (18), aracını park ettikten sonra karşıdan karşıya geçmek istediği sırada sürücüsünün ismi ve aracının plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Yola savrulan Erol'a bu sırada arkadan gelen başka bir otomobil daha çarptı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Erol'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Erol'un cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Öte yandan, Erol'a çarparak kaçtığı belirtilen ve plakası tespit edilen otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı