Yurt dışından gelenler için 14 gün evde gözetim kuralı kalktı

​Türkiye dışında yaşayan ve tatillerini ana ülkede yapmak isteyen vatandaşlar için uygulanan 14 gün evde gözetim kuralının kalktı.

Yurt dışından gelenler için 14 gün evde gözetim kuralı kalktı

Konuya ilgili yazılı açıklama yapan Yurt dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı (YTB) Abdullah Eren, Coronavirus (Covid-19) salgını kapsamında, uygulanan sıkı tedbirlerin kaldırılmaya başlandığını belirtti.

Eren, bu kapsamda her yıl yaz aylarında Avrupa ülkelerinden kara yoluyla Türkiye'ye gelen yurt dışındaki vatandaşların Türkiye'ye geliş gidişlerindeki ihtiyaçlarını gidermek ve daha rahat seyahat etmelerini sağlamak için mevcut kuralları incelediklerini söyledi.

Eren, "Bu kapsamda, '14 Gün Evde Gözetim Uygulaması' kalktı. Bu yıl da yaz izin döneminde YTB olarak Memleket Yolu'na düşen vatandaşlarımızın yanında olacağız." dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

26 ölü, 3 bin 590 yaralı
Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş’ten Kurban Bayramı mesajı
İl il bayram namazı saatleri
Lastikte doğru kaplama nasıl olmalı?
Kurban Bayramı tatili uzatılmayacak