"Sevki Sevilesin" projesinde eğitimcilere başarı belgesi

"Sevki Sevilesin" projesinde eğitimcilere başarı belgesi

Tarsus Kaymakamlığı öncülüğünde hayata geçirilen "Sevki Sevilesin, El Ele Gönül Gönüle-5" projesi kapsamında 14 eğitimciye başarı belgesi verildi.

MERSİN - Tarsus'ta Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sevki Sevilesin El Ele Gönül Gönüle 5" projesine destek veren eğitimcilere başarı belgesi verildi.

 

Milli Eğitim Müdürü Demir, "Kaymakamlığımızın desteğinde düzenlediğimiz bu güzel projeye 22 okuldan 132 öğrenci ve 14 öğretmenimiz katıldı. Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Fazlı Kalaycı Öğrenci Yurdunda gerçekleşen programımız 5 gün sürdü. Burada kampa alınan öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimiz resim, sportif çalışmalar, sosyal etkinlikler kapsamında bilgi ve eğitim verdi. Öğrencilerimiz birbiri ile tanıştı, kaynaştı. Proje koordinatörlüğünü İbrahim Tatlıses yaptı. Kendisine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

 

Daha sonra görüşlerini açıklayan kaymakam Orhan Şefik Güldibi ise "Öğretmenlik fedakarlık demektir. Bu projede destek veren gönüllü 14 öğretmenimize, Milli Eğitim müdürümüze ve Proje koordinatörü arkadaşımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.