Şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı

Şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı

Batman'ın Kozluk ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde gece başlayan şiddetli yağış nedeniyle evleri su bastı.

Alt yapı çalışmalarının yarıda kaldığını ve bu nedenle evlerinin su altında kaldığını belirten vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi.

İslambey Mahallesinde oturan ve evini su basan Raci Çetinkaya, "Kozluk Belediyesi alt yapı çalışmalarını yarıda bıraktı. Bizim evlerin arka kısmında yarım kalan alt yapı çalışmasından dolayı bastıran şiddetli yağmur suları, benim ve çevremdeki evleri bastı. Ev çamur deryasına döndü. Eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Bu haldeyken üstüne üstük ilçede saatlerdir elektrikler de kesik. Perişan durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Belediyeden yardım istedik, ama gelen olmadı. Saatlerdir kendi imkanlarımızla bu karanlık ortamda suyu tahliye etmeye çalışıyoruz." dedi.

Evi su basan bir başka vatandaş Mehmet Mukyen ise, "Kozluk belediyesinin burada alt yapı çalışmalarına başlamasından ve tamamlamamasından dolayı evimizi yağmur suyu bastı. Mağdur olduk. Bir daha böyle mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin önceden alınmalı." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.