Şifa Hastanesi Müdürü Munir el-Berş: Beni öldürmek istiyorsanız hazırım ama iş birliği yapmam

Şifa Hastanesi Müdürü Munir el-Berş: Beni öldürmek istiyorsanız hazırım ama iş birliği yapmam

Şifa Hastanesi Müdürü Munir el-Berş, siyonist işgal rejimi sözde askerlerine "Beni hastalarımın arasından alıp tutuklamak ya da öldürmek istiyorsanız sorun yok, hazırım ama işbirliği yapmam." dedi.

Al-Jazeera televizyon kanalının, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nden canlı telefon bağlantıları sırasında Hastane Müdürü Dr. Munir el-Berş ile siyonist işgal rejimi sözde subayı arasında geçen konuşma dikkat çekti.

Siyonist işgal rejimi sözde subayı ile arasında geçen telefon görüşmesini aktaran Berş, subayın kendisinden aşağı inmesini ve komutanıyla görüşmesini istediğini belirtti.

Berş, "Ben doktorum. (Siyonist rejim askerleri) Aşağıda bodrum katında bir şeyler yapıyorlar, ne yaptıklarını bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Telefon görüşmesinde sözde subayın, aşağı inmesi için kendisini ikna etmeye çalıştığını aktaran Berş, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"Beni hastalarımın arasından alıp tutuklamak ya da öldürmek istiyorsanız sorun yok hazırım ama işbirliği yapmam. Ancak onun yanına inip, istediği konuda onunla işbirliği yapmamı istemesi, bunu kabul etmem. Subay, daha önce kafasında planlamış olduğu şeyi yapmak istiyor. Öncesinde kurguladığı olaylar ya da oraya koyduğu bir şeyler olabilir. Önceden hazırladığı bir kurguyu, yanına yalancı bir şahit tutarak oynamak istiyor. Bodrumda neler hazırlıyorlar, gürültü yapıyorlar, ne yapmak istiyorlar bilmiyorum. Yanında yalancı bir şahit olmasını istiyor, sonra 'Şunları bulduk, bunları bulduk' diyecekler. Çekim yapıp, görüntüyü medyada kullanmak üzere nasıl bir kurgu ve planla hazırlayıp ne yaptıklarını bilmiyorum."

Siyonist rejim sözde Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Şifa Tıp Merkezi'ne askeri saldırı düzenlediklerini doğrulamıştı.

Şifa Hastanesi içinde 1500 kişilik sağlık ekibi ve 7 bin kadar sığınmacı bulunuyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.