"Sıfır Atık" uygulamasını Mardin genelinde yaygınlaştırmak için çalışmalar başlatıldı

"Sıfır Atık" uygulamasını Mardin genelinde yaygınlaştırmak için çalışmalar başlatıldı

Mardin mülki amirler ve STK temsilcileri ile “Sıfır Atık Projesi’’ tanıtım toplantısında bir araya gelen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kentteki tüm kurum ve kuruluşlardan bu projeye destek vermelerini istedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın öncülüğünde 26 Eylül 2017 tarihinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" tanıtımı için bir araya gelen Mardin’deki mülki amirler ve STK temsilcileri projenin detaylarını da masaya yatırdılar.

Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde ’Sıfır Atık Projesi’’ tanıtım toplantısında konuşan Vali Demirtaş “Valilik olarak tüm birimlerimizle ‘’Sıfır Atık Projesi’’ne her türlü desteği vereceğimizi, personelimizin farkındalığını artıracak tüm çalışmaları gerçekleştireceğimizi, özellikle ifade etmek istiyorum’’ dedi.

Vali Demirtaş Konuşmasının devamında “Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Bu bağlamda proje kapsamında ilgili kurumlar ve şahıslar ile tek tek konuşup, görüşüp toplantılar yapacağız. Turizm ve tarihi kentimiz Mardin'e temiz bir çevre düzeni sağlamak zorundayız. Güzel ve daha yaşanılır temiz bir kent için çalışmalarımız sürüyor.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının hemen ardından ilgili Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile bir toplantı düzenleyen Demirtaş, toplantıda projenin tüm ayrıntılarını masaya yatırarak detaylı bilgi aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler