Siirt Diyanet-Sen ilk toplantısını gerçekleştirdi

Siirt Diyanet-Sen ilk toplantısını gerçekleştirdi

Siirt’te Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Siirt’te Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) İş Kolu Siirt İl Başkanlığı, yapılan Genel Kurulun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı saat 15.30’da 37 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 1,5 saat süren toplantıda, Diyanet personellerinin sıkıntılarına çözüm aranırken, üyeler tarafından çözüm önerileri sunuldu.

Sendika binasında yapılan toplantıya tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımı sağlanırken, yapılması planlanan faaliyetlerin bir an önce hayata geçirilmesi için bazı kararlar alındı. Toplantıda özellikle birlik, beraberlik ve kardeşlik vurguları yapıldı.

Diyanet Sen Siirt İl Başkanı Hamit Evin yaptığı açıklamada, "Allah'a şükürler olsun, il toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla bütün arkadaşlarımızın toplantıya katılımını sağladık. Toplantıda Diyanet personellerinin sorun ve sıkıntılarını konuştuk. Arkadaşlarımızdan sorunlar hakkında bazı çözüm önerileri sunuldu. İnşallah bu sorun ve sıkıntıları çözmek için bazı kararlar aldık. Toplantı çok faydalı geçti. Buradan toplantıya katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler