Siirt Kurtalan'da bir aileyi taşıyan araç şarampole yuvarlandı

Siirt Kurtalan'da bir aileyi taşıyan araç şarampole yuvarlandı

Siirt Kurtalan ilçesinde bir aileyi taşıyan araç bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampolden aşağı yuvarlandı.

Bugün sabah saat 09.00 sıralarında içerisinde 4 çocuk 3 bayan ve sürücünün de bulunduğu 72 AH 789 plakalı araç Siirt Kurtalan ilçesi Kayabağlar (Zokeyde) Köyü mevkiinde şarampole yuvarlandı.

Kayabağlar köyünden yola çıktıklarını belirten yolculardan bir bayan, Siirt’e hastaneye gitmek için yola çıktıklarını ve Nurettin Tekgöz yönetimindeki otomobilin ne olduğunu anlamadan bir anda şarampolden aşağı yuvarlandığını belirttiler.

İçerisinde yaşları 2 ile 5 arasında değişen Burhan, Muazzez, Hilal ve Ömer Tekgöz adında 4 çocuğunda bulunduğu araçta, sürücü Nurettin Tekgöz’ün dışında Süheyla, Feride ve ismi öğrenilemeyen bir de bayan olmak üzere toplamda 8 kişi bulunuyordu.

Kaza sonrası yoldan geçen araçlardan inen vatandaşların yanı sıra köyden gelen halk ve olay yerine gelen askeri birliklerin de yardımıyla takla atan araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslara hastaneye yetiştirilmeye çalışıldı.

Durumu ağır olan sürücü Nurettin Tekgöz Batman Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumları biraz daha hafif olarak değerlendirilen diğer kazazedeler ise Siirt Devlet hastanesine götürüldü.

8 yaralı için olay yerine 2 ambulansın gönderilmesi ise yaralıların taşınmasında sıkıntıya sebep olduğu görüldü.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.