Siirt Muhtarlar Temsilciliğinden HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Siirt Muhtarlar Temsilciliğinden HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Siirt Muhtarları Temsilciliği Başkanı Mehmet Toprak, HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret ederek 1'inci Olağan Kongre'de İl Başkanlığına yeni seçilen Abdulhakim Tekin'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Siirt Muhtarlar Temsilciliği Başkanı Mehmet Toprak ve Bahçelievler Muhtarı Erdoğan Danış, 18 Ekim'de yapılan Siirt HÜDA PAR 1'inci Olağan Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Abdulhakim Tekin'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Tekin ile Merkez İlçe Başkanı Salih Evin'in hazır bulunduğu toplantıda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, muhtarların toplum içerisinde etkin bir rol üstlendiklerini ve toplumsal sorunlarda muhtarlarla diyalog içerisinde olmak istediklerini vurguladı.

"Halkın sorunlarına çare olmak için muhtarların desteklerine ihtiyacımız var"

Tekin, "Bundan önceki süreçte de farklı alanlarda topluma hizmet noktasında çalışmalarımız ve hizmetlerimiz oldu. Üstlendiğimiz görev itibariyle topluma karşı sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunun bilincindeyiz. Halkın sorunlarına çare bulma noktasında toplumun sivil organlarının yardım ve desteklerine ihtiyacımız var. Bu anlamda siz değerli muhtarlarımızın da halkımıza hizmet noktasında ne kadar ağır bir yükün altında olduğunuzun farkındayız. Bu nedenle toplumumuzun hem siyasi hem ekonomik hem de ahlaki sorunlarına çözüm bulabilme noktasında siz değerli muhtarlarımızın yardımına ihtiyacımız vardır." dedi.

"Organizasyon eksikliğinden kaynaklı yapboza dönüşen sokakların durumunu konuştuk"

Siirt Muhtarlar Temsilciliği Başkanı ve aynı zamanda Doğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Toprak ve Bahçelievler Muhtarı Erdoğan Danış ile mahallelerinin sorunlarını konuştuklarını ifade eden Tekin, "Özelikle altyapı sorunları ile bu sorunların giderilmesinde kurumlar arasındaki organizasyon eksikliğinden kaynaklı yapboza dönüşen cadde ve sokakların durumunu konuştuk. Bu kış da çamur deryasına dönmüş sokak manzaraları görmek istemiyoruz ve bunu Siirt gibi kadim bir şehrimize yakıştırmıyoruz." ifadelerini kullandı.


Siirt Muhtarlar Temsilciliğinden HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Siirt Muhtarlar Temsilciliğinden HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.